Beszámolók

 

A rimaszombati kerékpáros egyesület szezonnyitó eseményének állandó résztvevője Fekete Barnabás klubtársunk. Lassan elmondhatjuk, hogy eredményhirdetést sem rendeznek nélküle, hiszen az elmúlt évek dobogós helyezései után a múlt hétvégén is egy ezüstéremmel (ezüst kupával) térhetett haza.
Gratulálunk!
Fotó :Miroslav Loub, MajkaPhotography

Az elmúlt időszakban csapatunk tagjai főleg a futóversenyeket helyezték előtérbe.
Húsvét hétvégéjén az Edelényi Futók Egyesülete szervezésében került megrendezésre a Edelényi Kastélysziget Körök elnevezésű rendezvény, ahol Szabó Laci a 14 km-es távon, a népes mezőnyben 5. helyezést ért el.
Szintén ezen a napon került megrendezésre a hazai terepfutás...

Fekete Barnabás révén idei első országúti eredményünk is megszületett, a Stejskal Team által, tizedik alkalommal megrendezett országúti mezőnyversenyben kategóriájában ötödik helyezést ért el, a második helyezettel azonos idővel.
Gratulálunk!

Egyesületünket az elmúlt hétvégén Tarcalon a Raji család képviselte. Feri a hegyikerékpár versenyszámban, rövid távon, kategóriájában második helyezést ért el. Párja, Mártika a terepfutásban a dobogó tetejére állhatott.
Gratulálunk!

A Ritchey Mountainbike Challenge utolsó állomásán négy távon 730 résztvevő küzdött egymással az Alpok északi peremén.A barcikai színeket Raji Ferenc klubtársunk képviselte és remek versenyzéssel a 21. helyen fejezte be a versenyt.
Gratulálunk!

A Bükkszentlászlóról induló szerpentin közkedvelt a kerékpárosok körében. A múlt hétvégén a Kis-galya KSE már tizenötödik alkalommal rendezte meg sorozatban a szezonzárónak tekinthető, egyenkénti indítású időfutamát.
Eredményeink :
Országúti
Felnőtt kategória :
Hacsi Ákos 9.hely
Móricz József 26.hely

Az idei sorozat záró fordulója, a sokak által kedvelt bükkszentkereszti pályán került megrendezésre,ahol a Kis-Galya KSE látta vendégül az XCO szakág kedvelőit.A futam eredményhirdetése után, az összetett eredmények is kiértékelésre kerültek.A legalább négy futamon indult versenyzők között három kategóriában sikerült a dobogóra állnunk.Nagy Csenge...

A hegyikerékpárok után az országúti paripák is előkerültek az elmúlt hétvégén,ugyanis szintén ekkor került megrendezésre a Bükk Kupa elnevezésű országúti hegyi időfutam, a Miskolci Road Cycling Club (MRCC) szervezésében.A verseny helyszíne a Jávorkútra vezető szerpentin volt, melynek leküzdésére 162 felnőtt induló vállalkozott, mellettük 42 gyermek...

Új helyszínen és megváltozott időpontban rendezték meg a Top Maraton sorozat idei utolsó versenyét.Egy változatos pályát sikerült a szervezőknek kijelölniük, melyen a sorozatban érdekelt klubtársaink szép eredményeket értek el.
Eredmények :
Rövidtáv:
U17 Cservák Zalán 15.hely
Középtáv:
Master 1 kat. Hacsi Ákos 7.hely
Hosszútáv:
Felnőtt kat. Gotthárd...

Hote Sportegyesület ismételten megrendezte szokásos őszindító hegyikerékpáros időfutamát és terepfutó versenyét.Tagjaink körében nagy népszerűségnek örvendő eseményen Miskolcról Bükkszentkeresztre kell feljutni kerékpárral és/vagy futva remek erdei utakon,ösvényeken.Dobogós helyeknek örülhettünk és folytattuk a Biriki Attila által megkezdett...