Beszámolók

 

A Ritchey Mountainbike Challenge utolsó állomásán négy távon 730 résztvevő küzdött egymással az Alpok északi peremén.A barcikai színeket Raji Ferenc klubtársunk képviselte és remek versenyzéssel a 21. helyen fejezte be a versenyt.
Gratulálunk!

A Bükkszentlászlóról induló szerpentin közkedvelt a kerékpárosok körében. A múlt hétvégén a Kis-galya KSE már tizenötödik alkalommal rendezte meg sorozatban a szezonzárónak tekinthető, egyenkénti indítású időfutamát.
Eredményeink :
Országúti
Felnőtt kategória :
Hacsi Ákos 9.hely
Móricz József 26.hely

Az idei sorozat záró fordulója, a sokak által kedvelt bükkszentkereszti pályán került megrendezésre,ahol a Kis-Galya KSE látta vendégül az XCO szakág kedvelőit.A futam eredményhirdetése után, az összetett eredmények is kiértékelésre kerültek.A legalább négy futamon indult versenyzők között három kategóriában sikerült a dobogóra állnunk.Nagy Csenge...

Új helyszínen és megváltozott időpontban rendezték meg a Top Maraton sorozat idei utolsó versenyét.Egy változatos pályát sikerült a szervezőknek kijelölniük, melyen a sorozatban érdekelt klubtársaink szép eredményeket értek el.
Eredmények :
Rövidtáv:
U17 Cservák Zalán 15.hely
Középtáv:
Master 1 kat. Hacsi Ákos 7.hely
Hosszútáv:
Felnőtt kat. Gotthárd...

A hegyikerékpárok után az országúti paripák is előkerültek az elmúlt hétvégén,ugyanis szintén ekkor került megrendezésre a Bükk Kupa elnevezésű országúti hegyi időfutam, a Miskolci Road Cycling Club (MRCC) szervezésében.A verseny helyszíne a Jávorkútra vezető szerpentin volt, melynek leküzdésére 162 felnőtt induló vállalkozott, mellettük 42 gyermek...

Hote Sportegyesület ismételten megrendezte szokásos őszindító hegyikerékpáros időfutamát és terepfutó versenyét.Tagjaink körében nagy népszerűségnek örvendő eseményen Miskolcról Bükkszentkeresztre kell feljutni kerékpárral és/vagy futva remek erdei utakon,ösvényeken.Dobogós helyeknek örülhettünk és folytattuk a Biriki Attila által megkezdett...

Cigánd. Egyenkénti indítású kerékpáros időfutamot rendezett az elmúlt hétvégén a Kisvárda és Környéke Bringások Kerékpáros Sportegyesület. A cigándi víztározó körüli remek minőségű aszfalton volt kijelölve a 20,7 km hosszúságú pálya.
Eredmények :
U18 Cservák Zalán 1.hely 🏆

Bükk Maraton, Felsőtárkány.A Top Maraton sorozat harmadik állomásán az elmúlt hétvégén, a meleg mellett a lódarazsak és az utóbbi időben elmaradhatatlan defektek tették nehezebbé a távok leküzdését.
Eredmények :
Rövidtáv :
Cservák Zalán 15.hely ,U17 kat.
Raji Ferenc 26.hely , Master 2 kat.

Borsod MTB Bajnoka Kolorcity, Kazincbarcika. A megyei hegyikerékpáros sorozat harmadik állomásán mi láttuk vendégül az idelátogató versenyzőket és érdeklődőket.A szervezés mellett természetesen a küzdelmekből sem maradtak ki a lányok és fiúk.
Eredmények :
U9 Farkas Zalán 5.hely
U11 Fehér Ábel 1.hely🏆
U11 Nagy Csenge 1.hely🏆
U17 Cservák Zalán 2.hely
...

Barcika Népe Front.Több mint egy évtizede álladó résztvevői vagyunk a 24 órás mountain bike csapat versenynek.Számos győzelem után idén meg kellett elégednünk a dobogó második fokával.Jövőre már más időpontban rendezik a versenyt,sok a kérdőjel a folytatást illetően.Hálás vagyok,hogy részese lehettem az elmúlt évek...