Beszámolók

 

A Ritchey Mountainbike Challenge utolsó állomásán négy távon 730 résztvevő küzdött egymással az Alpok északi peremén.A barcikai színeket Raji Ferenc klubtársunk képviselte és remek versenyzéssel a 21. helyen fejezte be a versenyt.
Gratulálunk!

A Bükkszentlászlóról induló szerpentin közkedvelt a kerékpárosok körében. A múlt hétvégén a Kis-galya KSE már tizenötödik alkalommal rendezte meg sorozatban a szezonzárónak tekinthető, egyenkénti indítású időfutamát.
Eredményeink :
Országúti
Felnőtt kategória :
Hacsi Ákos 9.hely
Móricz József 26.hely

Az idei sorozat záró fordulója, a sokak által kedvelt bükkszentkereszti pályán került megrendezésre,ahol a Kis-Galya KSE látta vendégül az XCO szakág kedvelőit.A futam eredményhirdetése után, az összetett eredmények is kiértékelésre kerültek.A legalább négy futamon indult versenyzők között három kategóriában sikerült a dobogóra állnunk.Nagy Csenge...

A hegyikerékpárok után az országúti paripák is előkerültek az elmúlt hétvégén,ugyanis szintén ekkor került megrendezésre a Bükk Kupa elnevezésű országúti hegyi időfutam, a Miskolci Road Cycling Club (MRCC) szervezésében.A verseny helyszíne a Jávorkútra vezető szerpentin volt, melynek leküzdésére 162 felnőtt induló vállalkozott, mellettük 42 gyermek...

Új helyszínen és megváltozott időpontban rendezték meg a Top Maraton sorozat idei utolsó versenyét.Egy változatos pályát sikerült a szervezőknek kijelölniük, melyen a sorozatban érdekelt klubtársaink szép eredményeket értek el.
Eredmények :
Rövidtáv:
U17 Cservák Zalán 15.hely
Középtáv:
Master 1 kat. Hacsi Ákos 7.hely
Hosszútáv:
Felnőtt kat. Gotthárd...

Hote Sportegyesület ismételten megrendezte szokásos őszindító hegyikerékpáros időfutamát és terepfutó versenyét.Tagjaink körében nagy népszerűségnek örvendő eseményen Miskolcról Bükkszentkeresztre kell feljutni kerékpárral és/vagy futva remek erdei utakon,ösvényeken.Dobogós helyeknek örülhettünk és folytattuk a Biriki Attila által megkezdett...

Cigánd. Egyenkénti indítású kerékpáros időfutamot rendezett az elmúlt hétvégén a Kisvárda és Környéke Bringások Kerékpáros Sportegyesület. A cigándi víztározó körüli remek minőségű aszfalton volt kijelölve a 20,7 km hosszúságú pálya.
Eredmények :
U18 Cservák Zalán 1.hely 🏆

Bükk Maraton, Felsőtárkány.A Top Maraton sorozat harmadik állomásán az elmúlt hétvégén, a meleg mellett a lódarazsak és az utóbbi időben elmaradhatatlan defektek tették nehezebbé a távok leküzdését.
Eredmények :
Rövidtáv :
Cservák Zalán 15.hely ,U17 kat.
Raji Ferenc 26.hely , Master 2 kat.

Borsod MTB Bajnoka Kolorcity, Kazincbarcika. A megyei hegyikerékpáros sorozat harmadik állomásán mi láttuk vendégül az idelátogató versenyzőket és érdeklődőket.A szervezés mellett természetesen a küzdelmekből sem maradtak ki a lányok és fiúk.
Eredmények :
U9 Farkas Zalán 5.hely
U11 Fehér Ábel 1.hely🏆
U11 Nagy Csenge 1.hely🏆
U17 Cservák Zalán 2.hely
...

Barcika Népe Front.Több mint egy évtizede álladó résztvevői vagyunk a 24 órás mountain bike csapat versenynek.Számos győzelem után idén meg kellett elégednünk a dobogó második fokával.Jövőre már más időpontban rendezik a versenyt,sok a kérdőjel a folytatást illetően.Hálás vagyok,hogy részese lehettem az elmúlt évek...