Beszámolók

 

10 km, 7200m☝️szintemelkedés, 18 óra 28 perc, 1.helyezés🏆, Biriki Attila.
Szerencsére nem kell beérnünk a fenti száraz adatokkal, hiszen Attila, a legnagyobb örömünkre, egy beszámolót is írt a nem mindennapi, extrém nehézségű futóversenyről.
Az alábbiakban ez következik:
"Felkészülni,3-2-1-Rajt!És elindult a híres,hírhedt Galyavár 110 km-es...

Az ötödik évadját taposó, keleti cyclo-cross sorozat, a Tirpák cross második állomásán, Kisvárdán találkoztak a műfaj kedvelői, köztük egyesületünk néhány tagja.
Eredményeink :

A HOTE Sportegyesület a januári országos bajnokságnak is otthont adó, az Egyetemi Körcsarnok körüli területen rendezte meg a soron következő Magyar Kupa futamot.
Eredményeink :
Master 1 : Hacsi Ákos 3.hely 🥉
Master 2 : Fekete Barnabás 13.hely

X Kolorcross Cyclo-cross Magyar Kupa futam, Kazincbarcika. Egy pár sor erejéig visszakanyarodunk a barcikai cyclocross versenyhez. Csapatunkból többen gondolták úgy, hogy az általuk kigondolt, majd létrehozott pályát versenykörülmények között is kipróbálják.
Eredményeink :
WU 13 : Nagy Csenge 7.hely
Hobbi MTB : Jobbágy András 12.hely
Király Zétény...

XVI. Üveghuta Kupa, Bükkszentkereszt. Országúti szezonzáró hegyi időfutam, a Kis-Galya KSE szervezésében.
Eredményeink :
MTB
Felnőtt nő : Hacsiné Kallus Edit 2.hely
Férfi ifi : Király Zétény 7.hely
Férfi Senior I. : Szabó Laci 6.hely
Géczy István 12.hely
Országúti
Férfi felnőtt : Hacsi Ákos 9.hely
Férfi Senior II. : Fekete Barnabás 9.hely...

Vitanika Cyclo-cross Magyar Kupa, Budapest. A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban vette kezdetét a 2018/19-es cyclo-cross Magyar Kupa sorozat . A Superior Racing Team által kijelölt pályát az időjárás tette még nehezebben teljesíthetővé.
Eredményeink
Master 1
Hacsi Ákos 5.hely

Az elmúlt vasárnap óta egy újabb klubtársunk mondhatja el magáról, hogy maratonista lett. Szabó Laci első klasszikus maratoni távjának színhelyéül a fővárost választotta és sikerrel legyűrte a 42195 métert. A végén még egy interjú is belefért.😉

Terepfutó verseny a Bükkben, a hegyfutas.hu jóvoltából. A leghosszabb távon indulóknak 66 km-t és közel 3000 m szintemelkedést kellett leküzdeni, a hegység északi részén kijelölt útvonalon. A szinte hazai pályának számító területen ez Biriki Attilának kitűnően sikerült, ötödik helyen futott be a Szalajka-völgyi célba.
Gratulálunk!