Beszámolók 2022

Cservák Gábor a VI. Bükk Kupán, Senior 1. kategóriában a 6. helyet szerezte meg, míg Sprint kategóriában a 2. helyet foglalta el a dobogón.

Az elmúlt hétvégén néhányan ellátogattunk a Tiszta-tóra. Volt aki bevállalta kerékpáron a le-és felutazást, volt aki gépjárműs serpaként a csomag szállításban segített. A szombati nap jó részét a vízen töltöttük, sajnos az alacsony vízállás miatt nem tudtunk több csatornára sem bejutni a kajakokkal. Magasabb vízállás esetén visszatérünk, hogy...

A Bélapátfalván megrendezett XXII. Bükk maratonon közép távon indultak csapattagjaink. Hacsi Ákos Master 1 kategóriában a 6. helyen, míg Jobbágy András Master 3 kategóriában a 13. helyen ért célba.

Az egyesület néhány tagjával ellátogattunk a Zemplénbe, azon belül Hollóházára, ahol a falu szélén, egy csendes kis völgy, eldugott kis házikójában szálltunk meg. A környékbeli erdőket céloztuk a kerékpárjainkkal, ahol minden napra jutott valami emlékezetes kis kaland. Nem volt hiány a meredek emelkedőkből, köves lejtőkből sem.

Az idei, első hazai, kazincbarcikai versenyünkön három csapattagunk állt rajthoz a nyári forróságban. Az eredményeinken meglátszódott a versenyszervezésével járó rengeteg munka.

A Bükk hegység északi lábánál elhelyezkedő Harica völgyében, elsőként megrendezésre kerülő Harica Trail hegyikerékpáros versenyen Jobbágy András, 42km-es távon abszolút 1. helyen ért célba.

A csokifutamnak indult, azonban már több éves múlttal rendelkező VI. Yeti kupán Master3 kategóriában Cservák Gábor az 5. helyen, Jobbágy András szorosan a nyomában a 6. helyen ért célba.

Az országosan meghirdetett Te Szedd akcióhoz Mi is csatlakoztunk, így tovább csökkentettük a Csónakázó-tó környéki erdőkben található illegálisan elhelyezett hulladék mennyiségét. Most közel 150 zsák szemetet szedtünk össze. Folyt. köv....