Támogatói ajánlat

Tisztelt leendő partnerünk!

Egyesületünk, a team3K (Kerékpár Klub Kazincbarcika) nevében szeretném bemutatni csapatunk működését, és szerepvállalását régiónkban.

Az egyesület 2009. óta működik hivatalos formában, de már előtte évekre visszamenőleg hirdette a kerékpársport szépségét. Tagjai több, mint egy évtizede rabjai a kerékpározásnak, komoly eredményeket elérve Ausztria, Németország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország számos versenyén.

Az egyesület fő céljai: a kerékpársport további népszerűsítése régiónkban, a fiatal ambiciózus kerékpárosok felkarolása, tehetségek felkutatása. A fiatalság sportra való buzdítása, szervezettségre, csapatban való munkára nevelése, nem utolsó sorban a jelenlegi és leendő szponzorainknak - akik bizalmukkal megtisztelnek - maximálisan eleget tenni.

Ahhoz, hogy terveinket kibővíthessük, több és rangosabb versenyekre eljusson a csapat, valamint a fiatal versenyzőinket segíteni tudjuk, további támogatókat keresünk.

A klub keretein belül két szakosztály működik: egy országúti és egy hegyikerékpáros. Az elmúlt évek tapasztalataiból építkezve szeretnénk eredményesebbek lenni, nem titkolt tervünk a régióban meghatározó egyesület szerepét betölteni.

Az egyesület alapszabályába foglaltak szerint szervezett keretek között kívánunk sportolási lehetőséget biztosítani városunk és a környék lakóinak. Az ehhez szükséges versenyek megszervezését és lebonyolítását tapasztalt versenyzőink és segítőink vállalják, így valósulhattak meg az alábbi események:

- Gömör kupa időfutam, ahol az Aggteleki Nemzeti park területén 27km kiváló minőségű aszfalton mérik össze tudásukat az ország kerékpárosai

- Barcika kupa Országos cyclocross verseny a helyi Csónakázó tónál

- Borsod MTB Bajnoka sorozat  kazincbarcikai versenye amely a város legnagyobb rendezvényének a Kolorfesztiválnak a része

Ajánlatunk:

- 1.: Weboldalunkon banner, logo, hivatkozás elhelyezése, a támogató cég tevékenységének bemutatásával.

- 2.: Céglogó, feliratok elhelyezése a csapat hivatalos sportruházatán, versenyeken, maratonokon reklámmolino, zászló kihelyezés a csapatsátornál, beszámolókban a támogató nevének kiemelése, ezáltal folyamatos megjelenést biztosítva nagy reklámértékű tömegsport rendezvényeken és a sajtóban. Csapatuk tagjai évi 35-40 versenyen képviselik az egyesületet.

- 3.: Főtámogatóként a csapat nevében való megjelenés (team3K - XXX)

A szponzori csomagok ára:

- 1.: 20 000 Ft + ÁFA / év

- 2.: 75 000 Ft + ÁFA / év (tartalmazza az 1. csomagot is)

- 3.: 250 000 Ft + ÁFA / év (tartalmazza az 1. és 2. csomagot is)

Ha csapatunk felkeltette érdeklődését és lát benne fantáziát, szereti a kerékpározást, szeretne ambiciózus fiatal sportolókat támogatni, szívesen fogadunk minden megoldást. Azon leszünk, hogy hirdessük, öregbítsük városunk és szponzoraink hírnevét.

Hacsi Ákos 

+36-20-214 6550

hacsi88@gmail.com

https://team3kbarcika.webnode.hu/