Beszámolók

 

Az Edelényi Futók Egyesülete második alkalommal rendezte meg eseményét a terepsportok kedvelőinek. Az egyesületünk tagjainak körében kedvelt esemény a Császta-szőlőhegyen került megrendezésre, ahol terepfutás és hegyikerékpározás versenyszámban indulhattak a sportolók.
Eredményeink :
Terepfutás :
21 km Master férfi : Biriki Attila 6.hely
Szabó Laci...

Magyarország legnépszerűbb ultratávú terepfutó rendezvénye 2015 óta kerül megrendezésre. Útvonala a Pilis és a Visegrádi-hegység legszebb részein vezet keresztül. Az indulók az idén négy táv közül választhattak, felkészültségüknek megfelelően. Biriki Attila a leghosszabb távon versenyzett (112 km / 4200 m szintemelkedés!!) és a nemzetközi mezőnyben...

Május utolsó hétvégéje a terepkerékpározásról szólt. Szombaton a fiatalabbak a Titán Kupa keretein belül mérték össze felkészültségüket. Fehér Ábel szoros versenyben a dobogó legmagasabb fokára állhatott. 🏆
Vasárnap került sor a Top Maraton sorozat második fordulójára.
Eredményeink :
Középtáv :

Master 1 : Hacsi Ákos 7.hely

Borsod MTB Bajnoka, Bükkszentkereszt. Május 11.-én megkezdődött a megyei hegyikerékpáros bajnokság.
Eredményeink :
U11 : Fehér Ábel 1.hely 🏆
U17 : Cservák Zalán 4.hely

Compressport 2UP2DOWN, Mátra. Páros terepfutó verseny a Mátrában. Csapattársunk Biriki Attila a Trikolor Kazincbarcikai Triatlon Sportklub tagjával, Ujlaki Viktorral együtt teljesítette a 45 km-es távot, nem is akárhogyan. Az alábbiakban Attila beszámolója következik:

A rimaszombati kerékpáros egyesület szezonnyitó eseményének állandó résztvevője Fekete Barnabás klubtársunk. Lassan elmondhatjuk, hogy eredményhirdetést sem rendeznek nélküle, hiszen az elmúlt évek dobogós helyezései után a múlt hétvégén is egy ezüstéremmel (ezüst kupával) térhetett haza.
Gratulálunk!
Fotó :Miroslav Loub, MajkaPhotography

Az elmúlt időszakban csapatunk tagjai főleg a futóversenyeket helyezték előtérbe.
Húsvét hétvégéjén az Edelényi Futók Egyesülete szervezésében került megrendezésre a Edelényi Kastélysziget Körök elnevezésű rendezvény, ahol Szabó Laci a 14 km-es távon, a népes mezőnyben 5. helyezést ért el.
Szintén ezen a napon került megrendezésre a hazai terepfutás...